Samenwerken als dealer


Een enthousiast team om op terug te vallen

Onze gepassioneerde ploeg van binnendienst en buitendienst staat u graag met raad en daad bij. Uw vertegenwoordiger komt geregeld bij u langs om te kijken hoe wij als bedrijf kunnen helpen om de werking van uw bedrijf te optimaliseren. Presentaties van nieuwe producten in de toonzaal, info over nieuwe tools, op maat gemaakt drukwerk… er zijn veel mogelijkheden.
Heeft u vragen of klachten, dan kunt u ook steeds bij onze binnendienst terecht. Zij gaan u zeker met een glimlach verder helpen om alles op te lossen.

Al onze producten zijn 100% made in Belgium

Wij maken van u een echte professional

Nog niet veel ervaring met zonwering, of heeft u een aantal nieuwe medewerkers die nog niet alle kneepjes van het vak kennen? Diaz helpt u graag verder met een professionele opleiding.

In ons opleidingscentrum kunt u steeds terecht voor een opleiding rond het opmeten of monteren van onze producten. Ook als we nieuwe producten of systemen introduceren kunt u een opfrissingscursus krijgen.

Bent u onderweg toch nog wat info vergeten? Geen probleem, u kunt steeds terugvallen op onze vele instructievideo’s.

Uitgebreide collecties

Wij proberen met onze collecties steeds in te spelen op de laatste trends in interieur en raamdecoratie. Onze luxueuze stalenboxen zijn eenvoudig mee te nemen en speciaal ontwikkeld om de verschillende producten zo eenvoudig mogelijk te presenteren.

meer info

Alle handige hulpmiddelen gegroepeerd op één plaats


Op onze klantenzone vindt u veel handige bestanden en tools terug die u zeker helpen bij het verkopen van onze producten. Denk aan foto’s, technische fiches, prijslijsten, handleidingen, video’s… Maar ook een speciale module om uw offertes aan te vragen en op te volgen. Zelfs uw facturen kunt u hier online terugvinden. Zeker de moeite waard dus om uw eigen account aan te maken.

account aanmaken

Meer weten?