Op zoek naar een aangename samenwerking?

Dit is het professionele gedeelte van de Diaz website. Speciaal ontwikkeld voor professionals in de decoratie, architectuur of interieur.

Als u reeds klant bent van Diaz kunt u hier inloggen op uw persoonlijke klantenzone. Bent u op zoek naar een professionele samenwerking voor raamdecoratie? Dan vindt u hier zeker alle nodige informatie terug.

INLOGGEN

account aanmaken

The people


Als enige produceren wij elk type raamdecoratie in Belgiƫ. Onze slagzin is dan ook: Made in Belgium with passion.

20


120


100 000


Werken wij binnenkort samen?

AANMELDEN ALS DEALER

AANMELDEN ALS PROJECT

Diaz dealers

Opent u binnenkort een nieuwe winkel? Heb je al enkele jaren ervaring in het vak maar blijft u op zoek naar betrouwbare en kwalitatieve leveranciers? Misschien werken wij dan binnenkort wel samen om huiskamers om te vormen tot ware parels met behulp van raamdecoratie. Naast kwalitatieve producten vervaardigd in Belgiƫ hebben we u namelijk nog veel meer te bieden.
meer info

Diaz projects

Bent u architect, projectleider of interieurvormgever en moet u geregeld eens nadenken over raamdecoratie en zonwering in een project? Dan kunnen wij u zeker verder helpen. Wij beschikken over een volledige collectie die speciaal ontwikkeld is voor de projectmarkt waarin u zeker iets gaat vinden dat aan de hoge eisen van uw projecten zal voldoen. Daarnaast kunt u ook steeds bij ons terecht voor professioneel advies.
meer info

Meer weten?