Samenwerken aan een project


Met een heel team staan wij achter uw project

Wij hebben een gepassioneerd team van binnendienst en buitendienst die u graag met raad en daad bijstaan.
Onze presales vertegenwoordigers komen graag bij u langs om alle mogelijkheden voor een nieuw project te bespreken.
Daarna komt uw project bij onze offertedienst terecht, die een berekening maken van de kostprijs en de haalbaarheid. Heeft u nog vragen of problemen na de uitvoering? Dan helpt onze dienst na verkoop u zeker met een glimlach verder.

Al onze producten zijn 100% made in Belgium

Doorheen heel België vind u ons select team van Diaz dealers terug

Doorheen België werken we samen met ervaren en dynamische vakmensen in de raamdecoratie. Deze diaz dealers bezitten een zeer nuttige stielkennis en zijn zeer toegewijd om uw project in goede banen te leiden.

Na het advies van de présales werkt u met deze lokale ondernemers samen. Als een hecht team zetten zij samen met ons in om de planning en de uitvoering soepel te laten verlopen.

Project collecties

Omdat er voor de projectmarkt steeds meer nieuwe eisen zijn naar veiligheid en comfort toe hebben wij een aantal collecties ontwikkeld die perfect inspelen op de noden van vandaag.

meer weten

Alle handige hulpmiddelen gegroepeerd op één plaats


Op onze klantenzone vindt u veel handige bestanden en tools terug die u zeker helpen bij het verkopen van onze producten. Denk aan foto’s, technische fiches, prijslijsten, handleidingen, video’s… Maar ook een speciale module om uw offertes aan te vragen en op te volgen. Zelfs uw facturen kunt u hier online terugvinden. Zeker de moeite waard dus om uw eigen account aan te maken.

account aanmaken

Recente projecten


Meer weten?